luni, 21 februarie 2011

7 replici care le inchid gura barbatilor


El: Te iubesc. Vreau sa imbatranesc alturi de tine!
Ea: Iubitule, dar tu esti deja batran!

El: ( pauza )



Nu este o scena dintr-o comedie, ci o replica data de o femeie barbatului de langa ea. Poate nu cea mai inspirata tinand cont de profunzimea momentului insa este cu siguranta amuzanta si cel putin pentru cateva minute cel de langa ea a ramas fara replica. Remarci la adresa varstei, greutatii sau la inceputul de chelie ale unui barbat il vor face sa-si piarda pentru cateva minute graiul. Atentie insa! Daca cel asupra caruia se indreapta tirul vostru de ironii nu are simtul umorului s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de amuzant.
El: Vreau sa ne casatorim!

Ea: Sunt deja casatorita!



Imaginati-va  doar pentru cateva secunde ca scena de mai sus este adevarata si cu siguranta ca va vor lua fiori reci pe sira spinarii. Poate sunt eu sadica, insa mi-ar placea sa vad un barbat in postura asta si nu pot sa nu-mi fac tot felul de scenarii despre ceea ce ar spune dupa ce o sa-i revina glasul?!
El: Iubito, te-ai ingrasat?

Ea: Nu. Sunt insarcinata!



Daca n-ai auzit: Cu cine? Atunci inseamna ca a amutit. In cazul in care un copil nu facea parte din planurile pe care le-ati facut pentru viitorul apropiat vestea poate sa cada ca un bumerang asupra celuilalt copilas, care pana  acun facea pe " barbatul fioros". Daca e doar o gluma prin care vreti sa-l teastati este bine sa incepeti repede sa radeti, si daca nici asa nu-si revine atunci trebuie sa-i aruncati un pahar de apa rece in fata... O merita si astfel poti fi scutita si de niste adevaruri pe care poate nu doresti sa le afli despre relatia voastra! Cine stie ce-i la gura lui dupa pauza lunga, in care si-a inghitit limba. 
El: Cum a fost in oras?
Ea: Bine, pana am ajuns acasa, cand ti-am lovit masina in parcare!

Stim toate despre relatia speciala pe care barbatii o au cu masina lor. Aproape ca suntem geloase pe devotamentul cu care li se daruiesc, pe felul in care le lauda prietenilor si pe multumirea care se citeste pe fata lor de fiecare data cand ies impreuna la o plimbare. Si ce ingrijorare cand dau peste o mica indoitura sau zgaraietura pe vopseaua impecabila. Daca tot este atat de legat de ea cum credeti ca o sa reactioneze cand o sa-i spuneti ca tocmai ati lovit-o in parcare! Hmm.
El: In ultimul timp nu mai facem sex aproape deloc!
Ea: Poate tu, eu fac aproape in fiecare zi, doar te insel de un an!


Nu spun ca  e bine sa-ti inseli partenerul de viata si nici nu promovez libertinismul insa mi-ar placea sa vad cum reactioneaza un barbat pus in fata acestei replici. Mai ales ca statistic, ei sunt cei care inseala mai mult. Ar fi o mica lupta castigata de femeie in razboiul cu sexul opus.
 El: Ti-a placut?
Ea: Nu am avut niciodata orgasm cand am facut dragoste


Barbatii sunt foarte orgoliosi si orice compentariu la adresa performantelor sexuale ii vor afecta foarte mult. Asa ca daca vrei sa le ranesti orgoliul, dar in aceeasi masura sa scapi definitiv de el spune-i ca nu este bun la pat.
 El: Pari melancolica. Ce s-a intamplat cu tine?
Ea: Mi-am dat seama ca sunt indragostita de o femeie!


Daca nu o sa ramana mut de uimire o sa ramana fara grai imaginandu-si un menaje a trois. Deci ca scop ochi, scop lovit.

Un comentariu: