marți, 22 februarie 2011

Cele 10 tipuri de femei periculoase. Tu pe care o ai acasă?


Atunci când au un iubit, femeile se întreabă mereu ce pretinde acesta de la ele şi încep să aibă atitudini stranii. Îţi prezentăm câteva tipologii ale femilor de care bărbaţii fug unde văd cu ochii. 
Cele mai temute sunt manipulatoarele, dar şi cele care văd curăţenia şi îngrijirea personală ca pe nişte sporturi olimpice, pentru care trebuie să te antrenezi zilnic.

Misionara: Se simte ”iluminată”. Doar ea știe bunele maniere la masă, cea mai bună religie și gadgetul perfect. Problema cu această femeie nu este că se crede înțeleaptă, ci că încearcă să convingă pe toată lumea că ea are dreptate.



Femeia-Vânător: Aceste femei sunt foarte sexy și, în general, au un fizic atrăgător. Sunt egoiste și vanitoase. Se folosesc de corpul lor pentru a-i convinge pe bărbați și nu au nevoie decât de o rochiță neagră mini pentru a face ca dorințele lor să devină realitate. Frumusețea le este de-ajuns ca să ucidă orice urmă de rațiune în bărbatul de alături. Vocea lor este asemănătoare cu strigătul unei sirene.


Geloasa: Acestei femei nu  îi este teamă de scandaluri și nu se dă la o parte nici de la o scenă de gelozie în public. Poți cădea cu ușurință în mâinile sale, pentru că obișnuiește să găsească soluții la orice problemă de cuplu ... în pat!



Inteligenta: Se bagă în orice detaliu din viața ta, doar pentru a-ți semnala fiecare greșeală. Îi place să impună stilul său de viață, despre care crede că e cea mai bună alegere posibilă. Dacă ai o relație cu o persoană de acest tip, în curând vei mânca și te vei îmbrăca după cum dictează ea.



Cocheta: Este foarte abilă din punct de vedere erotic. Are o atitudine de amazoană, însă tinde să mintă, deoarece nu îi plac relațiile pe termen lung.






Controlatoarea: Obișnuiește să se arate drept o persoană drăguță și amabilă, însă odată ce ai cucerit-o, devine foarte posesivă și manipulatoare, inclusiv la nivel sexual.



Frustrata: Este plină de furie și antipatie față de propriul său tată. Probabil nu a fost îmbrățișată niciodată îndeajuns. Problema începe dacă tu, prin aspectul fizic, îi aduci aminte de părintele său, deoarece poate deveni agresivă din punct de vedere sexual sau prea frivolă.




Disperata: Ar face orice ca să aibă o relație, însă nu poate face nimic pentru a o menține. Este foarte preocupată de ceasul său biologic, motiv pentru care ai putea s-o auzi adesea spunând: ”De ce avem nevoie de prezervativ? Deja iau pilule anticoncepționale.”




Căutătoarea de aur: Ea urmărește portofelele! Această ființă se folosește de nurii săi pentru a atrage bărbații, apelând la instinctele acestora. Odată ce te-a cucerit, îți va pasa ție toate cheltuielile sale.




Certăreața: Este tipul de femeie care se bagă în certuri și scandaluri. Îi place să le țipe celor din personalul de serviciu și să-i spună oricărui bărbat care o privește ” La ce naiba te uiți?”








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu