sâmbătă, 19 februarie 2011

Lamaia- un ten luminos si dinti mai albi!

Desi lamaia este recunoscuta pentru efectele sale interne , acesta nu este singurul mod de utilizare a acesteia. Daca doriti sa scapati de puncte negre , pistrui , riduri, acneea , in fiecare seara inainte de culcare aplicati pe ten cateva picaturi de suc de lamaie. Acesta il puteti obtine fie la storcator fie prin stoarcerea manuala a  unei lamai. Daca aveti tenul sensibil diluati sucul cu putina apa. Inainte de culcare aplicati sucul pe ten , si nu va spalati pana dimineata. Veti observa ca la prima intrebuintare , o sa va usture fata , mai ales zonele afectate de cosuri , bubite etc. Durerea se va diminua de la o zi la alta ajungand la un momentdat sa nu mai simtiti nici o durere ,In acel moment puteti spune ca pielea este cu adevarat curata.
Daca aveti tenul uscat, amestecati sucul cu putina miere si ulei de masline. Aplicati pasta obtinuta pe piele si lasati-o sa actioneze 10 minute, dupa care clatiti.
De altfel, sucul de lamaie fiind bogat in acid citric, are rolul de a distruge bacteriile. Cateva picaturi de suc de lamaie tinute cateva minute in gura va elimina respiratia urat mirositoare. Periajul cu suc de lamaie combinat cu sare de bucatarie sau bicarbonat de sodiu , va face dintii mai albi.
Acestea sunt doar o parte din remediile pe care lamaia le ofera organismului , voi reveni cu alte tratamente dupa ce le voi incerca si eu , pentru a va oferi  informatii bazate pe fapte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu