duminică, 20 februarie 2011

Ce femei mai sunt azi pe placul barbatilor?

Blonde sau brune, inalte sau scunde, voluptoase sau slabute, sunt femei pe placul tuturor barbatilor ar spune unii mai optimisti. Dar odata cu trecerea timpului si exigentele masculine au evoluat, iar femeile contemporane par a nu se mai incadra in tiparul celor de alta data.
Si in aceste conditii, oare ce tipuri de femeie mai sunt azi pe placul barbatilor?

1. FEMEILE USOR DE CUCERIT. Cele care dezvaluie pas cu pas din ceea ce vor si le place, atragand atentia barbatului prin fiecare gest si miscare sugestiva vor avea sorti de izbanda cu inima de gheata(sau nu) a tanarului domn. Vremea cand ea era furata pe un cal alb sau zecile de buchete de flori care erau trimise anonim, dar sugestiv, era o moda care a trecut demult.
 Azi barbatul gandeste simplu: daca nu e a mea de la inceput, atunci cu siguranta nu e pentru mine! Si te-ntrebi atunci, tu femeie, ce sa faci, sa risti ca sa castigi potul cel mare sau sa te conformezi unui destin pe care inca nu il poti descifra?

2.VIRGINELE NU MAI SUNT LA MODAMandria sa fi fost primul barbat din viata unei femei s-a evaporat in timp. Barbatii prefera femeile cu experienta, care sa ghiceasca doar dintr-o simpla privire sau un simplu gest tandru ce le place si nu sa treaca prin emotiile unui inceput poate catalogat deja ca esuat.
Femeia perfecta trebuie sa ofere inclusiv placerea unei partide amoroase, asa ca fiecare barbat asteapta si testeaza femeia de langa el din mai multe puncte de vedere. Si in acest caz, ce sanse mai au saracele virgine ca un barbat sa aiba rabdarea unei prime experiente cu ele?

3. FEMEILE LIDER ATRAG ATENTIA. Femeile cu functii de conducere, independente, care sa aduca sume importante de bani in casa, poate chiar la concurenta cu barbatii sunt un nou punct de reper masculin. Vremea casnicelor, care fac curat si gatesc, crescand o droaie de copii, nu se mai incadreaza noilor tipare.

4. FEMEILE CARE PLANG VOR FI EVITATE. Un barbat asteapta ca femeia contemporana sa fie puternica, sa nu se planga de greutatile inevitabile si sa stie sa il sustina in egala masura ca ei.
Orice lacrima varsata este un motiv de slabiciune, iar un barbat se va speria ca, atunci cand va fi mai greu, jumatatea sa nu va sti cum sa reactioneze si se va infunda in servetele. Deci femeilor, fiti barbate!

5. FEMEILE CRITICE. Dar nu excesiv! Femeile care au propriile opinii, dar care stiu sa le argumenteze, femeila care aduc contraargumente aberatiilor masculine, dar care stiu sa isi faca si autocritica au un plus de valoare in ochii barbatilor.
Barbatii de azi sunt satui de femeile care pozeaza in amanta perfecta, gospodina perfecta sau mama ideala si se asteapta ca atunci cand greseste sau pur si simplu nu se pricepe o femeie sa poata cere ajutorul.
In acelasi timp, orice femeie care priveste obiectiv lucrurile si critica cu diplomatie un aspect care nu ii place va fi sigur mai apreciata decat suratele sale mai putin critice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu