duminică, 20 februarie 2011

Cum sa te imbraci daca esti mica de inaltime!

STAI DEPARTE DE PANTALONII SCURTI!
Daca lungimea pantalonilor nu se termina sub glezna, atunci nu-i purta. Pantalonii scurti, pentru ca se infasoara in jurul fiecarei pulpe sectioneaza lungimea picioarelor. Fereste-te de asemenea de pantaloni 3 sferturi sau cei care se termina deasupra gleznei, au acelasi efect de sectionare. Poate o pereche de pantaloni scurti ar putea sa iti ascunda statura scunda, daca ii porti la o pereche de pantofi cu tocuri foarte inalte. Daca ai picioare frumoase si vrei sa le arati, alege, mai degraba, fuste scurte.

EVITA HAINELE LARGI SI ACCESORIILE VOLUMINOASE!
Chiar daca sunt in topurile de moda, hainele si accesoriile voluminoase sunt o tendinta pe care trebuie sa o imbratisezi cu mare atentie. Un tricou larg, o jacheta sau o geanta masiva iti vor adauga catave kilograme in plus si vei parea ca te ineci in propria vestimentatie. Mai precis, daca esti foare micuta, vei parea ca tu esti carata de geanta masiva, nu ca ai duce tu geanta. Adauga o curea la o bluza larga deasupra taliei, pentru a-ti evidentia talia si poarta intotdeauna tocuri foarte inalte atunci cand porti o geanta voluminoasa.


POARTA TOCURI FOARTE INALTE!
O regula pe care sigur o cunoaste toata lumea. Acum este si mai usor de respectat, de cand pe piata au aparut pantofi si botine cu platforma dubla ascunsa. Este cea mai rapida si eficienta metoda prin care iti adaugi mult in inaltime, si ascunzi faptul ca picioarele tale nu sunt chiar atat de lungi pe cat ti-ai dori.

AI GRIJA LA NUANTELE HAINELOR!
Culorile pot, la randul lor, sa sectioneze din inaltime, iar a nu asorta culori necomplementare este o regula ce se impune tuturor, dar mai ales fetelor micute de inaltime. Doua piese vestimentare separate de culoare vor sectiona din inaltime: o fusta neagra cu un top rosu iti vor taia talia la mijloc si iti vor reduce din lungimea picioarelor. Pune peste top un cardigan negru sau un sacou negru si vei observa cum silueta are continuitate. Prin urmare, culorile alese trebuie sa se completeze una pe cealalata si sa faca legatura intre piesele vestimentare pentru a alungi silueta.

POARTA DUNGI VERTICALE!
O alta regula pe care sunt sigura ca o cunoaste toata lumea sunt dungile verticale, care nu numai ca alungesc silueta dar o si subtiaza. Principiul este destul de simplu, orice intrerupere de culoare ingusteaza, iar dungile verticale sunt intrerupte pe verticala - prin urmare, ingusteaza silueta. De asemenea, culoarea neintrerupta pe verticala formeaza un tot unitar, alungind.


POARTA DECOLTEURI IN V SI ACCESORII VERTICALE
Pe acelasi principiu cu dungile verticale, si decolteul hainelor pe care le alegi trebuie sa fie pe verticala, pentru a alungi gatul. Acelasi principiu se aplica si la accesorii: cercei lungi, esarfe lungi, funde verticale, tot ceea ce poate sa-ti alungeasca silueta. Fereste-te de coliere care iti sugruma gatul, nu infasura esarfele complet in jurul gatului, lasa capetele acestora sa atarne.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu