joi, 24 februarie 2011

Cerceii si asortarea lor


Cerceii lungi
Cerceii necesita o atentie deosebita. Cei lungi sant, de fapt, de searaș totusi, moda de acum ii lanseaza si pentru cursul zilei. Noi iti recomandam acest lucru, doar sa ai grija la tinuta cu care ii asortezi. Cerceii lungi nu se potrivesc intotdeauna persoanelor cu obrazul prea rotund, cu gatul prea scurt sau cu un obraz dreptunghiular ori cu barbie prea pronuntata. Acestia vin de minune pentru un obraz oval, triunghiular sau chiar si rotund, dar avand un gat lung. Coafura pentru acesti crecei cere parul strans la spate intr-un coc sau intr-un „grup” de bucle ori o coafura taiata scurt cu par buclat. Persoanele cu urechi mari vor evita asemenea coafuri si cercei pentru a nu atrage atentia asupra urechilor.
1226873753 13 300x200 Cerceii si asortarea lor
Cerceii rotunzi si mari
Acest model de cercei se potriveste persoanelor care au loburile urechilor mari, pe care le acopera. Ei comleteaza foarte bine suprafata obrazului triunghiular. Acesti cercei nu li se potrivesc persoanelor cu urechi mici, cu un obraz rotund ori dreptunghiular sau in forma de trapez si nici pentru un gat prea lung.
tov sm en240 sergi koltsa bolshie Cerceii si asortarea lor

Cerceii mici
Cerceii mici se potrivesc la orice fel de obraz si la orice fel de forma de gat: scurt, gros, subtire sau lung si nu cere nicio coafura speciala. Daca sunteti in criza de idei intr-o zi, apelati la cerceii mici.

Diamond Earring Jewelry Cerceii si asortarea lor

Cerceii sub forma de inele (gen gitana)
Acestia pot fi purtati de cineva cu o anumita personalitate si indrazneala. Un obraz fin, subtire, cu un gat lung, cu ochi vioi, trasaturi armonioase, urechi mici- cerintele pentru astfel de cercei. Coafura va fi desfacuta sau cu un coc la spate si cu un decolteu impecabil. Ei atrag atentia subliniind trasaturile, dar pot scoate in evidenta si unele defecte sau asimetrii.

15 hoopEarringPair2 309x339 273x300 Cerceii si asortarea lor l Cerceii si asortarea lor HookAfricanEarrings 300x213 Cerceii si asortarea lor

Cerceii „fantezii”
„Fantezii”- deoarece sunt colorati si au forme diferite. Pot fi hand-made. De obicei, sunt patrati, rotunzi, ovali, dreptunghiulari sau pot imita diferite obiecte, simboluri si logo-uri. Aduc o completare deosebit de originala tinutei casual. Nota de feminitate o alegi in functie de model si preferinta.

3365500996 24f6aece15 b 238x300 Cerceii si asortarea lor morozhennoe 224x300 Cerceii si asortarea lor
Sa fiti frumoase si asortate va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu