duminică, 27 februarie 2011

Barbati amuzanti versus barbati inteligenti

Stiu, ti-ai dori sa intruneasca ambele calitati. Si eu! Si cred ca majoritatea femeilor isi doresc acest lucru. Uneori se intampla, dar alteori constati ca trebuie sa te multumesti doar cu una dintre aceste doua calitati. 
O sa spuneti ca un barbat inteligent, automat este si sociabil, amuzant, dar nu se intampla intotdeauna asa. Un barbat inteligent este foarte sigur pe convingerile si principiile sale, are un sistem de valori bine definit, este preocupat de alte aspecte mai rationale si profunde ale vietii si uneori nu se mai "coboara" si asupra chestiilor "lumesti". 
Mai mult, tipii inteligenti se dovedesc a fi uneori total antisociali, pur si simplu nu detin acea abilitate de a purta o conversatie lejera, fireasca, de a fi naturali si de a dezvolta o relatie de comunicare simpla si nefortata. Nu este vorba in mod special de timiditate, ci de faptul ca nu au acordat pana acum o prea mare importanta acestui aspect. 
In schimb, un barbat amuzant, chiar daca nu poseda un IQ iesit din comun, va face intotdeauna fata cu brio oricarei provocari de ordin social. Cu o gluma buna spusa la momentul potrivit poate iesi din multe situatii incomode si, mai ales, te poate face si pe tine sa zambesti. Intr-adevar, nu veti purta acele conversatii lungi si profunde cu nuante existentialiste, pe care le-ai putea purta cu un tip inteligent, dar starea ta de spirit se va imbunatati simtitor. 

Barbatii inteligenti au intotdeauna dreptate, barbatii amuzanti te vor tachina doar pentru ca in final tu sa le dai dreptate.

Ti s-a intamplat ca pur si simplu o simpla conversatie sa iti dea fiori pe sira spinarii? Un tip amuzant, increzator in propriile sale forte si in capacitatea sa de seductie, va stii cum sa duca firul discutiei astfel incat nici sa nu iti dai seama cand incepi sa fii atrasa de el. Nu este o tragedie daca face o mica gafa, e chiar mai amuzant si mai atractiv. Ceea ce ar trebui sa invete un barbat inteligent este ca se poate intampla sa nu aiba dreptate, sa greseasca, sa se insele si sa nu ii fie teama sa recunoasca acest lucru. 
Un barbat inteligent va stii intotdeauna cand sa se opreasca, un barbat amuzant uneori uita care sunt limitele.
Un flirt este un flirt, dar are limitele sale. O femeie se poate simti lezata la un moment dat daca barbatul cu care flirteaza intrece aceste limite. Din dorinta de a grabi lucrurile, el nu isi poate da seama ca a intrecut putin masura. Doar e atat de amuzant, cum sa isi inchipuie ca te poate deranja la un moment dat? Un tip inteligent va sesiza cand este cazul sa spuna stop si sa astepte ca si tu sa iei atitudine. 

Din categoria "sa mai si radem", dar nu de persoanele de fata.


Este incredibil de relaxanta si de benefica pentru moral o conversatie hazlie, el iti tot spune bancuri, tu razi si totul merge ca la carte. Dar, vai, uite ca a scapat si o gluma mai nesarata. Un banc despre blonde si culmea, cum de nu a observat, tu esti blonda si deja ai si incruntat putin din spranceana stanga. Nu conteaza, el merge mai departe, totul e amuzant. Hmmm, oare de ce se amuza numai el? Un tip inteligent probabil ca iti va spune bancuri la care doar el va rade, dar cel putin nu exista riscul de a te face pe tine sa te simti prost. 
Un barbat amuzant va fi simpatizat in cercul tau de prieteni, un barbat inteligent si atat se va simti inconfortabil.
Socializarea este marea lui pasiune, in cazul in care nu stiai. Aceasta in cazul tipului amuzant. Pentru un barbat inteligent si atat, care nu a deprins pana acum "gustul" socializarii, va fi mai greu. Te vei simti si tu incomod, incercand sa il faci pe el sa se simta bine. Cu putina rabdare si perseverenta, il poti face insa sa deprinda aceste mici abilitati. Ai grija si cu tipul amuzant, totusi sa nu "socializeze" prea mult printre grupul tau de... prietene! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu