sâmbătă, 19 februarie 2011

Cum sa o cuceresti in functie de zodie ?


Berbec: Daca vrei sa o cuceresti, nu o sufoca cu complimente si vorbe dulci, nici nu fi rece ca o stanca, ci mai degraba provoac-o, determin-o sa vrea ea sa te caute pe tine.
Taur: Nu te da cu o tona de parfum, doar nu vrei sa o innadusi, cauta parfumuri fine si fii mereu ingrijit cand esti in preajma ei.
Gemeni: Fara pensat exagerat de parca tocmai ai iesit de la spa si fara sa te dai cu lac pe unghii, e bine sa ai grija de tine, dar in acelasi timp sa ramai si masculin.
Rac: Femeile in ziua de azi sunt mult mai independente si le place sa se descurce singure, insa asta nu inseamna ca nu vor sa mai primeasca o atentie de la tine sau ca nu ar avea nevoie de ajutorul tau.
Leu: Mereu trebuie sa retii ca o femeie mai are si toane, mici mofturi ascunse, reactioneaza in functie de starea de spirit, ai rabdare si nu fi un infumurat, fii cuceritor fara sa fii cicalitor.
Fecioara: Esti ca o stanca si iti place sa arati celor din jur vasta ta rezerva de cunostinte insa nu te transforma intr-un profesor, fa tot posibilul sa ii furi zambetul de pe buze, cu putin umor poti cuceri si cea mai rece inima.
Balanta: Cel mai mult o fata displace un barbat care se lasa influentat de cei din jurul lui, cunostinte sau prieteni, care ii spun ce ar trebui sa faca el in legatura cu voi doi. Femeia vrea un barbat puternic, nu o marioneta.
Scorpion: Este total nepotrivit sa povestesti unei fete pe care o placi lucruri rele despre fostele tale iubite, o va pune in garda imediat intrebandu-se cat de urat vei vorbi despre ea in cazul in care lucrurile nu vor merge chiar bine intre voi.
Sagetator: Vrei mancare buna? Mmm, atunci prezenta ta trebuie sa fie langa ea prin bucatarie, nu e nevoie sa faci cine stie ce, dar conteaza mult sa fii macar din cand in cand alaturi de ea cand iti gateste si sa o sustii, nu sa ii critici mancarea.
Capricorn: Sa te fereasca sfantul sa o compari cu mama, sora sau vreo prietena a ta. 1. Ea este unica. 2. O placi pentru ce este ea nu pentru cine ai vrea tu sa para ca este. 3. Daca nu iti plac unele lucrurile la ea, nu exagera, asta se numeste: personalitate.
Varsator: Sosetele urat mirositoare sunt ca cianura pusa intr-un pahar cu miere, asa ca ai grija sa fii curat si proaspat peste tot.
Pesti: Respectul conteaza foarte mult asa ca nu vorbi cu fata pe care o placi ca si cum ti-ar fi o simpla vecina sau cineva de care nu iti pasa ce ii spui. Iar scuza ca “a fost doar o gluma”, nu merge prea de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu