vineri, 25 februarie 2011

5 Exercitii care te scapa de colacei

Buna fetelor! Am avut si eu o perioada cad ma apucase febra fitness-ului. Din fericire eu nu am avut niciodata probleme cu colaceii, dar am facut pentru intarirea musculaturii corpului. 
Stiu ca nu e placut sa ai colacei, si in continuare o sa va prezint cateva exercitii simple pe care le puteti face acasa, fara a fi nevoite sa mergeti la sala.

Cercuri cu picioarele


Va asezati ca in imagine. Mainile le puteti tine la ceafa sau pe langa corp pentru sustinere. Mentineti picioarele apropiate si varfurile intinse in timp ce faceti cercuri cat mai mari cu acestea. Faceti 20 de cercuri intr-o parte si 20 in celallat sens. 






Inclinari laterale


Desi aceste exercitii sunt simple, totusi, realizand o inclinatie laterala maxima a trunchiului ajuta la tonifierea muschilor laterali ai abdomenului si la eliminarea aripioarelor. Va asezati in picioare sau ca in imagine si balansati trunchiul ajutandu-va de mana pentru contrabalans. Faceti alternativ cate 15 inclinari in fiecare parte. 


Abdomenele
Desi multe persoane le considera dificile, abdomenele sunt cele mai bune exercitii pentru tonifierea muschilor abdomenului anterior. Pentru aceste exercitii va asezati pe spate cu picioarele indoite ca in imagine pe un suport suficient de inalt incat sa formati unghiuri de 90 de grade intre trunchi si copase si intre copase si gambe. Puneti mainile la ceafa, trageti de coate lateral pana ajung in dreptul umerilor, mentineti privirile in fata si faceti ridicari pana la 45 de grade cu trunchiul. Coborati trunchiul usor, insa fara a atinge podeaua. Repetati de 15 ori acest exercitiu. 

Ridicari laterale ale picioarelor
Va asezati in picioare cu talpile departat. Ridicati mainile lateral ca si cum ati forma o cruce, apoi, fara a va misca trunchiul (fara a folosi contrabalansul sau a “va lua avant”) ridicati unul din picioare lateral, cat mai sus puteti astfel incat sa va mentineti si pozitia. Repetati cu ridicari rapide exercitiul, cate 20 de ridicari pentru fiecare picior. 

Ridicari de trunchi
Va asezati ca in imagine cu bazinul la podea, apoi ridicati bazinul pana formati o linie intre trunchi si copse. Faceti 20 astfel de ridicari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu