joi, 17 martie 2011

Cum pastrezi un barbat in functie de zodie

CUM PASTREZI BARBATUL BERBEC?

Cucerirea i se pare o etapa extrem de interesanta, se poate dovedi din acest motiv destul de infidel. Deviza lui va fi "Sunt tanar, trebuie sa imi traiesc viata". In pat, trebuie sa iti etalezi talentele cum poti mai bine si mai ales sa i te arati de fiecare data altfel, sa fii cat mai inovatoare, niciodata la fel, deoarece pentru el este foarte important sa nu se plicitiseasca. Daca vei fi de fiecare data altfel, relatia are sanse sa dureze. Daca nu, Berbecul tau isi va cauta noi orizonturi catre care sa zboare.
Pentru a nu il pierde este de asemenea foarte important sa nu te vada trista si sa nu pastrezi supararea. Chiar daca el a gresit, incearca sa nu prelungesti certurile mai mult decat trebuie. Se considera cei mai importanti si considera ca au mereu dreptate asa ca vor ca tu sa te supui si sa un ii contrazici decat in maniera cea mai diplomata cu putinta. Sunt foarte posesivi si posesivitatea vine mai ales din dorinta lor de a fi centrul atentiei asa ca nu indrazni sa fii infidela, caci poti fi sigura ca nu te va ierta. Este in acelasi timp gelos si infidel, ceea ce izvoraste tocmai din pornirile lui deosebit de egoiste. Tu nu ai voie, el are voie. Si lui asta i se va parea perfect normal. Nu suporta relatiile care ii ingradesc libertatea, pe care de altfel o pretuieste foarte mult.
Sa nu iti treaca cumva prin cap sa il faci gelos flirtand cu altii caci el va vrea sa fie primul in toate si asta include si inima ta,. Este gelos si posesiv si in nici un caz un iti va acorda increderea oarba pe care el o asteapta de la tine. Dragostea trebuie sa fie incarcata de romantism pentru a ii putea starni interesul. Fara romantism nu va gasi placere nici in viata sexuala. Doreste ca femeia pe care o are alaturi sa fie mereu imbracata de o maniera spectaculoasa si deci sa il ajute si pe el sa straluceasca. Are nevoie sa ii confirmi ca il iubesti, dar nu atat prin gesturi cat prin cuvinte si , mai ales, prin cuvinte rostite tare, clar si in fata unui public cat mai numeros. Asta fara sa insemne ca nu vrea si dovezi. Are nevoie de caldura si de foarte multa pasiune.

CUM PASTREZI BARBATUL TAUR?

Desi este destul de fidel odata ce s-a indragostit de tine, daca va vedea ca nu poate sub nici o forma si in nici un domeniu sa te domine, daca va vedea ca il contrazici constant sau ca nu ii asculti sfaturile este foarte posibil sa isi puna semne de intrebare. Daca in plus, ii mai si dai motive sa fie gelos, poti numi relatia deja compromisa. In cazul in care va deveni suspicios in ceea ce te priveste, nu va astepta dovezi, ci va actiona intr-un fel sau altul.Cea mai rea varianta este desigur aceea in care va despartiti. 
Pe de alta parte, daca nu te dovedesti o gospodina desavarsita sau daca nu ii demonstrezi ca poti avea grija de el cand este bolnav( cred ca ti-am mai spus ca este un pic ipohondru), s-ar putea sa isi schimbe parerea in legatura cu relatia voastra.

CUM PASTREZI BARBATUL DIN ZODIA GEMENI?

Cand vine vorba despre cum il pastrezi, lucrurile in mod sigur nu mai stau la fel de roz. Barbatul gemeni isi pierde interesul la fel de repede precum un fluture zboara din floare in floare. In nici un caz nu vei reusi sa il pastrezi daca te arati anosta, rigida, prea conservatoare sau plictisitoare pur si simplu. Nu vei avea succes nici daca vei fi posesiva, geloasa sau oricare alta varianta care ii va ingradi libertatea lui mult iubita. Tine minte si nu il sufoca.
Cheia spre a-l pastra pe acest barbat este sa stii cum sa il surprinzi in permanenta. El trebuie incitat, socat cat mai des cu putinta. Daca il poti face in continuu curios ti-ai asigurat o viata lunga alaturi de el. Fii diferita de fiecare data cand esti cu el, dezvolta-ti cel putin inca doua personalitati distincte. Nu te sfii sa experimentezi lucruri noi, pentru ca se va plictisi repede de rutina. Din pacate, ii este foarte greu sa fie fidel si o data ce are impresia ca ai anumite drepturi asupra lui va avea impulsul sa fuga. Pentru a il stimula este ideal sa ai si tu multi prieteni, sa fii activa si implicata in multe activitati si sa eviti sa ii pari cenusie. Este un om rational, deci evita pe cat posibil sentimentalismele si emotiile puternice. Incearca sa fii echilibrata, calma si cat mai logica si realista. Detaseaza-te emotional de el si nu ii da impresia ca ii poti deveni o povara sufocanta. Schimba-ti hainele, stilul, machiajul, amicii, preocuparile si conceptiile si nu iti fie frica ca te va considera frivola. Din contra, te va considera absolut minunata. Fii spontana, prinde-l cu grada jos de mai multe ori, razgandeste-te in ultimul moment si va fi foarte incitat de pesoana ta. O alta cale de a il pierde este prin raceala. Daca nu stii sa i te arati calda, tandra, iubitoare, nu ai nici o sansa sa ramana in preajma ta. De asemenea, desi iti va fi greu, va fi nevoie sa inveti sa tii pasul cu el, sa stii sa te distrezi si sa nu te arati obosita prea curand. Ii plac sporturile atat in dormitor cat si in aer liber si va trebui sa devii partenerul lui neobosit.
Nu il minti niciodata si nici nu te arata suspicioasa. Asteapta de la tine toata increderea si in acelasi timp ti-o ofera pe a lui. Nu ii dezvalui tot adevarul despre tine, nu iti da pe fata toate cartile si mai pastreaza cateva secrete pentru mai tarziu pentru a ii mentine viu interesul. Nu va suporta sa fie manipulat sau mintit si va reactiona foarte violent in asemenea situatii. O data ce si-a pierdut increderea in tine cu greu si-o va mai recapata.Vei descoperi ca poate fi la fel de razgaiat ca un copil si o data ce este suparat pe tine, nu este o idee buna sa astepti sa ii treaca supararea si sa vina el la tine sa va impacati. Surpriza, nu va veni! Vei avea chiar nevoie de mult tact pentru a il imbuna.
Atentie! Tine foarte mult la independenta lui si va trebui sa ai incredere in el si sa ii acorzi cat mai mult spatiu liber. Are nevoie de prieteni in jurul lui, de hobbyuri si de oportunitati permanente de a isi largi orizontul de cunostinte precum si cercul de prieteni.

CUM PASTREZI BARBATUL RAC?

Racul asteapta ca femeia care ii sta alaturi sa ii dea in permanenta dovezi de iubire, sa se gandeasca constant la el si sa imparta cu el tot timpul si toate gandurile ei. Fii pregatita pentru discutii interminabile la telefon, declaratii permanente de dragoste exprimate clar si raspicat si pregateste-te sa le intorci in aceeasi maniera.
Este gelos si posesiv si asteapta sa ai ochi numai pentru el. Nu il rani sub nici o forma flirtand cu altii caci o data pierduta increderea lui in tine iti va fi greu sa i-o recastigi. Ii este foarte greu sa aiba incredere in cineva si de aceea sufletul sau sensibil si romantic va fi protejat de o carapace greu de patruns. O data ce ti-a acordat increderea si i-ai inselat-o iti va fi mai mult decat imposibil sa i-o mai recastigi vreodata pe de-a intregul.
Ai grija sa nu il iei peste picior si mai ales nu in public. O va lua ca pe o ofensa grava si va avea grija sa se razbuna. In plus, il vei rani amarnic, deoarece o data ce te considera partenera lasa garda jos in fata ta. Evita sa fii indiscreta si sa povestesti prietenelor intimitati din relatia voastra. Se va simti expus si isi va pierde increderea in tine.
Nu te lasa pacalita de calmul impenetrabil pe care il afiseaza in majoritatea situatiilor. O data confruntat cu o situatie de criza, devine irascibil si iti va etala o gama completa de sentimente hoatice si contradictorii. Trece deseori prin numeroase stari de spirit succesive si dispozitia sa e la fel de schimbatoare precum fazele lunii. Poate fi cand rece si rational, cand tandru si sentimental. Extremist prin definitie, asteapta de la femeia iubita sa il echilibreze.
Stie sa ofere cadouri, chiar foarte scumpe, deoarece vrea cu tot dinadinsul sa te faca fericita o data ce ai devenit partenera lui. Este expert in gesturi romantice, deci buchetele de flori si scrisorile de dragoste te vor urmari la tot pasul alaturi de el.

CUM PASTREZI BARBATUL LEU?

Ii place diversitatea asa ca nu fi niciodata aceeasi. Ii place sa te joci cu el, sa fii cand timida, cand salbatica. Iubeste femeile curajoase si independente ca el si care spun pe sleau ce vor. Nu prea apreciaza afectiunea in public, avand mereu in minte imaginea lui neintinata. Nu ii plac nici surprizele facute in public, un il fa de ras niciodata, si tine minte ca el vrea mereu sa controleze situatia. Nu uita ca orgoliul lui trebuie pastrat neatins pentru a il tine langa tine.
Nu ii spune ce sa faca, mai bine da-i sfaturi subtile, in nici un caz nu te va asculta altfel. Si tine minte: niciodata nu il critica in public. Tine mai mult la imagine decat la tine! Uraste sa recunoasca ca un are dreptate si e mai bine sa nu il fortezi. Daca se supara pe tine, cea mai buna tactica va fi sa te arati supusa. In acest fel, se va simti tare pe pozitie si ii va trece imediat. Nu indrazni sa ii incalci hotararile, caci poti fi sigura ca te vei alege cu un mare razboi initiat de el impotriva lui. Un fa glumite pe seama lui nici in public nici in intimitate, caci il vei rani nespus.
Trebuie sa te stepti de la inceput la drame, la izbucniri explozive de furie si la impacari teatrale cu artificii. Asteapta-te sa fii acuzat pana si de lucruri pe care nu le-ai facut si asteapta-te sa il vezi jucand rolul iubitului ranit profund. Atentie! La fel de repede cum s-a indragostit de tine ii poate si trece.
Cedeaza la laude. Ii place sa fie admirat, sa te auda exprimandu-ti incantarea relativ la el si la farmecele lui si sa primeasca cadouri si atentii din partea ta. Orice fel de critica, indiferent daca este bine intentionata il va dezumfla si il va face sa isi piarda elanul. Nu insista sa faca el prima miscare, se simte flatat daca il vei agata tu pe el. O sa observi ca el considera normal sa fie curtat si asteapta ca tu sa faci asta si sa il inconjori cu laude si multa admiratie. Ii place sa fie adorat, fiind mai ales convins de virtutile sale inegalabile.
Nu il intereseaza daca laudele au baza reala sau un, daca un cumva sunt doar niste linguseli cu scop ascuns. In ciuda inteligentei lui si a faptului ca este o fiinta rationala, va ceda la laude atat de usor incat iti va parea aproape naiv. In general are pretentia sa obtina ceea ce isi doreste dar daca ii perii egoul vei obtine sigur tot ceea ce tu iti doresti.

CUM PASTREZI BARBATUL DIN ZODIA FECIOARA?

Mai bine tii minte de la inceput ca este departe de a fi romantic sau inebunit dupa sex. Este foarte rational si apreciaza relatiile sanatoase si echilibrate. Daca te prinde cu minciuna, nu va mai vrea sa auda de tine vreodata. El este un om sincer si asteapta aceeasi sinceritate si de la tine. Nu poate concepe sa stea intr-o relatie in care nu exista incredere totala.Este foarte suspicios, iar daca tu ii dai motive reale sa isi piarda increderea, va pune capat relatiei.
In secret, isi doreste sa stea linistit cu iubita si sa ii impartaseasca acesteia secretele lui sau sa isi petreaca diminetile in bratele femeii iubite. Se implica foarte mult, e un partener minunat si nu din cale afara de gelos. Gesturile de afectiune se pot masura cantitativ si calitativ. Nu te gandi sa faci gesturi din cale afara de romantice, fii cat mai directa, adora sa iei tu initiativa atata timp cat nu intelegi prin asta sa il domini. Un cont in banca si un inel pe deget l-ar putea face fericit

CUM PASTREZI BARBATUL BALANTA?

Daca nu stii sa te bucuri atunci cand iti face un cadou, daca ii pari prea rigida sau plictisitoare, daca uiti sa ii multumesti din plin cand face ceva pentru tine, daca faci prea multe gafe (si mai ales daca le faci in public) isi va pierde interesul. Daca dovedesti ca nu prea ai clasa isi va lua zborul.
Atmosfera romantica este esentiala pentru a ii pastra interesul treaz. Fa toate lucrurile alea mici, dar atat de importante si il vei face fericit: lumanari, betigase parfumate, telefoane dese si vorbe bune. Daca ii vei face mici atentii sau ii vei dovedi ca te gandesti la el si stii sa ii faci surprize va fi mai mult decat iubitul perfect.
Nu ii prea plac lucrurile practice si daca ii spui ca in locul unei cine romantice va puteati lua o masina de spalat, isi va relua zborul din floare in floare in cautarea unei partenere potrivite pentru el. Apreciaza mult caldura sufleteasca si mai ales cand este indreptata catre el. Daca esti aleasa lui, va adora sa te dezmierde si sa te trateze ca pe o fetita mofturoasa. Sa ii ceri sfatul sau pur si simplu parerea cand esti in incurcatura, deoarece el considera ca de asta se afla langa tine.Nu uita ca nu ii place sa petreceti timpul numai in doi si ca este in fond un sociabil innascut. Nu incerca sa il transformi in pustnic caci nu prea va merge. Va trebui sa inveti sa ii iubesti prietenii si amicii, care probabil sunt destul de multi si sa te obisnuiesti cu iesirile dese in oras seara. Iubeste lucrurile grandioase: mari petreceri, mari orase, mari evenimente, etc. Tanjeste la rasfaturi, la cadouri, asa ca conformeaza-te si cumpara-i haine noi sau alte atentii. 
Nu ii spune niciodata "Ce rau arati astazi!". Este in mod sigur si asa destul de deprimat el pentru acest motiv si vrea o confirmare ca inca il placi asa cum este. Va face singur eforturi sa arate cat mai bine pentru tine si nu este necesar sa il indispui si tu. Renunta la falsitate, adica vorbe false, farduri sau complimente false.


CUM PASTREZI BARBATUL SCORPION?
O fata nu are voie sa ii invadeze intimitatea, viata lui personala este sfanta si uraste intrusii. Nu suporta femeile suspicioase, scormonitoare sau care pun prea multe intrebari.
Uraste sa fie prins mintind, tine mult la imaginea lui si este aproape obsedat de aparente. Viseaza sa fie eroul salvator al unei fecioare inocente captive si adora dualismul inger-demon la o femeie, deci daca vei da impresia de inocenta, iar in pat te vei dovedi opusul, va fi cucerit definitiv.
Gelozia barbatului scorpion este proverbiala. O intrece pana si pe cea a Taurului si face din el un Othello veritabil. Vrea sa fie iubit pana la idolaterizare si va fi gelos din orice oftat sau lipsa de atentie pe care o manifesti. Iubirea lui va fi deplina, isi va proteja iubita cu sfintenie, un ofera momente de respiro in relatie si nu se teme de angajamente o data ce este convins ca meriti (asta este partea mai grea).
Daca incetezi sa il mai admiri sau pur si simplu il faci sa se simta neglijat va pleca din viata ta. Daca incetati sa mai faceti dragoste, pleaca si mai repede. Sexul este pentru el vital intr-o relatie.

CUM PASTREZI BARBATUL SAGETATOR?

l pierzi daca esti insistenta, posesiva, geloasa sau orice combinatie de acestea trei. Daca il suni de trei ori pe zi, ii cotrobai prin buzunare si agenda, ii spui ca l-ai vazut cu alta pe strada doar ca sa il verifici si alte tertipuri feminine. Nu suporta sa fie tinut in lesa si va evada daca incerci sa faci asa ceva. Daca vrei sa mentii o relatie cu el, vei fi deseori tentata sa iti iei o lesa cat se poate de lunga. Ii place sa fie prins, dar liber. O combinatie cat se poate de dificil de intretinut. In acelasi timp, este foarte gelos si posesiv si din te miri ce poate izbucni un adevarat scandal si un potop de intrebari suspicioase.
Ar trebui sa iti mai mentionez o data ca nu sta prea bine la capitolul de fidelitate. Ii plac femeile in general, ceea ce ar putea reprezenta o probleme. Instinctul il domina si este exact genul care nu isi poate refuza nimic. Independenta este sfanta pentru el, dar are si nevoie de o femeie alaturi. Hmm! ar fi mai fi o problema: considera normal sa insele, un i se pare imoral sa aiba o aventura extraconjugala.
Il enerveaza femeile posesive, dominatoare, uraste sa fie in lesa si se plictiseste foarte repede. Poate fi tolerant, dar nu accepta sub nici o forma gelozia si posesivitatea. Doar lui ii sunt permise. Da-i frau liber, creeaza spatiu in jurul lui si un il sufoca. Cu cat ii acorzi mai multa libertate si pari mai indiferenta, cu atat va dori mai mult sa iti arate ca este barbatul viselor tale si ca merita iubirea ta.
Nu ii spune ca tu ai dreptate si el nu, caci ai putea ajunge la rezultate neasteptate. Nu il forta sa faca declaratii de dragoste sau cadouri surpriza: le va face doar daca va simti el ca este momentul si nu suporta sa fie fortat.
Asteapta ca iubita sa il iubeasca, sa fie calda, sa il adore pe cat posibil, dar sa il surprinda din cand in cand, pentru a ii mentine interesul. Stie sa se poarte ca un adevarat cavaler, cu o dulceata si o blandete deosebite. Va fi permanent pus pe joaca si comportamentul infantil in intimitate va fi specialitatea lui, Va fi primul la jocuri cu bulgari de zapada sau la batai cu perne. Jovialitatea sa este prezenta chiar si in cele mai intime momente. Te va cuceri prin spontaneitate, glume neasteptate si provocatoare, dragalasenii si copilarie. Este prin esenta un zburdalnic, care ia toata viata usor.
Nu este deloc potrivit pentru viata casnica si tinde mult mai curand spre o existenta aventuroasa, la baza careia sa se afle inainte de orice calatorii lungi. Este foarte potrivit pentru relatiile publice, ar fi foarte bun de ambasador. Nu suporta regulile, carora se supune doar din necesitate. Este extrem de comunicativ, ii plac viata mondena si prezenta in societate. Monotonia rutinei familiale il frustreaza la maximum si il dezechilibreaza. Deseori convingerile sale de fond se schimba, deci nu te speria, trebuie si tu sa fii obisnuita sa fii in pas cu schimbarea. Este permanent in pas cu moda si este foarte adaptabil la moda pe car o admira. Insatisfactia pe plan domestic, cu alte cuvinte plictiseala, il fac sa isi paraseasca familia, deci atentie! Nu prea intelege notiunea de autocontrol si nici aceea de rabdare si nici dorinta sa invete.

CUM PASTREZI BARBATUL CAPRICORN?

Este ambitios si stie sa investeasca banii, va face orice ca iubita lui sa aiba orice isi doreste, deci ia-ti adio de la griji financiare. Este destul de tacut, dar poti fi sigura ca desi nu iti declara prea des, se gandeste constant la tine. Obisnuieste-te cu faptul ca tine foarte mult la cariera si nu ii cere sa iti acorde tie mai multa atentie.
Apreciaza ordinea, deci daca lasi lucrurile in dezordine in casa sau daca te vede neingrijita nu va fi prea incantat. Poti fi sigura insa ca iti va spune. Sa nu crezi ca te critica cu rautate, el doar te ajuta sa devii perfecta. Este un om punctual si de incredere si va vrea ca si tu sa fii la fel. Tine la bunele maniere si uraste oamenii care isi bat joc de timpul sau. Este deseori stresat de timp si incearca sa fie cat mai eficient. Pune mult pret pe situatia materiala si castigarea banilor este unul din principalele sale obiective.
Este un barbat atat fidel, cat si traditional, genul de cap de familie din epoca victoriana. Este autoritar cu copiii, tine la principiul de economie si nu pune prea mult pret pe rude. Nu stie sa fie pera generos cu banii, un suporta sa primeasca ordine, este un spirit practic si ambitios. Din pacate, este destul de egoist si destul de interesat de propria persoana in detrimentul celorlalti.

CUM PASTREZI BARBATUL VARSATOR?

Nu ii spune tu prima ca il iubesti sau ca un poti trai fara el. Nu te ruga de el sa iasa cu tine, nu ceda la primele lui avansuri. Se asteapta la o vanatoare inainte de a te cuceri si vrea sa aiba alaturi o femeie puternica, care stie ce vrea si este constienta de valoarea ei. Daca esti o persoana slaba, va trece repede la altceva nou. Pastreaza distanta la inceput ca sa nu il sperii si sa il pui cumva pe fuga.
Nu il face sa fie prea sigur de dragostea ta, caci il vei plictisi in mod sigur si el un vrea alaturi o femeie slaba si usor de cucerit. Visul sau este ilustrat cel mai bine de piesa "Imblanzirea scorpiei". Vrea sa te educe si imblanzeasca pas cu pas.

CUM PASTREZI BARBATUL DIN ZODIA PESTI?

Este destul de infidel, dar in nici un caz nu prefera celibatul, ba chiar fuge de el mancand pamantul. Isi doreste de sotie o gospodina perfecta, care stie sa si fie o gazda perfecta si stralucitoare. O femeie trebuie sa ii ofere dragoste, putere si optimism. Poate sa iti scape foarte usor printre degete, asemenea unui peste, iar daca ai planuri serioase cu el sa stii ca un il faci pera usor sa se implice cu adevarat in relatii.
Ei nujudeca pe nimeni si vor la randul lor sa un fie judecati. Isi doreste o relatie care sa ii ofere destul de multa libertate, sunt un semn dublu si pot iubi mai multe persoane, asa ca daca incerci sa il tii in laturi si sa ii ingradesti libertatea, isi va lua zborul.
Este genul de barbat care iti ghiceste dorintele ascunse si va face tot posibilul sa iti induca senzatia ca el este cel care iti poate indeplini aceste dorinte. Este un barbat care traieste fiecare clipa intens, de cele mai multe ori ti-se va parea ca ti-a intrat pur si simplu pe sub piele si in minte cu totul. Se va strecura in sufletul tau si in cele mai negre cotloane din mintea ta fara sa iti dai seama. Este la fel de profund precum cele mai adanci ape, are mereu ceva de spus, despre orice si ca sa il pastrezi trebuie sa il asculti si sa ii acorzi cat mai multa atentie. Aminteste-ti toate datele de nastere si acorda atentie tuturor micilor detalii care pentru el conteaza. Daca ii daruiesti in permanenta o dragoste plina de pasiune si romantism, va fi al tau.





4 comentarii:

  1. Interesant articol..acum ca stiu ce trebuie sa fac sa-mi tin barbatul aproape m-am documentat si despre compatibilitate si gasesti pe zodiacool.ro ceva informatii..la noi se potriveste..https://www.zodiacool.ro/zodiac-european/compatibilitate-zodii/fecioara

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Recuperarea Bitcoin și banii pierduti poate necesita abilități și expertiză unice de hacking, care sunt deținute doar de o mână de hackeri profesioniști. Deși există multe site-uri web de recuperare, este important să fii precaut, deoarece 99% dintre ele sunt operate de escroci care încearcă să pară legitimi. În schimb, cel mai bine este să căutați un hacker de încredere, cum ar fi Genuine Hackers, care vă poate ajuta să vă recuperați fondurile. Au reușit să recupereze BTC în valoare de 100.000 USD pe care le-am pierdut din cauza minării bitcoin. Pentru a intra în contact cu Genuine Hackers, îi puteți trimite un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau le puteți trimite mesaj pe WhatsApp la +1 (260) 218-3592.

    RăspundețiȘtergere