duminică, 6 martie 2011

Ce ii enerveaza pe barbati in functie de zodie


Berbec
Daca o femeie are tendinta de a deveni exact opusul Berbecilor, adica o fiinta lenesa, lipsita de energie si de viziune, nu mai este pe placul lor.
Iar daca mai adopti si o atitudine pesimista, ai toate sansele sa iti faci Berbecul sa fuga mancand pamantul. In plus, Berbecii sunt extrem de enervati daca vei incepe sa critici fiecare idee pe care acestia o au si o astfel de atitudine va duce la o cearta majora.
Taur
Un semn zodiacal greu de enervat si de scos din minti, mai ales ca il caracterizeaza fidelitatea si atunci cand se implica intr-o relatie, o face pe termen foarte lung. Asa ca esti in siguranta, chiar daca mai faci cate o boacana intentionata sau nu! Insa cel mai mare rau pe care i l-ai putea face si care ar putea duce la dezbinarea relatiei, ar fi sa nu il mai rasfeti deloc, iar mancarea pe care i-o prepari este punctul forte. Vorba astrelor: “daca nu vrei sa te lase, nu ii prezenta nicio femeie care gateste mai bine ca tine”
Gemeni
Este un semn caruia ii place sa fie tot timpul indragostit, insa uraste sa fie subjugat si sa i se ingradeasca libertatea. Unui asemenea semn trebuie sa ii lasi libertate suficienta si sa mentii mereu relatia “in priza”. Rutina ii face sa se indeparteze foarte repede, ceea ce nu e dorit!
Rac
Dificil! foarte dificil sa faci un Rac sa te paraseasca; este cel mai lipicios dintre toate zodiile si cel mai implicat in relatii de lunga durata si extrem de implicat; este ca un copil strans legat de mama sa prin alaptat – cu greu il poti dezvata de acest ‘obicei’. Cam asa sunt si in relatii! Este semnul care indura multe din partea partenerului, insa caruia odata ce i-ai inselat increderea, incet incet se va indeparta de tine. Atentie! Racul are nevoie de multa atentie si rasfat, asa ca neglijenta l-ar putea face sa se desparta de tine!
Leu
Chiar si un semn extrem de loial ca Leul va fi pus pe fuga daca vei inceta sa il mai privesti cu admiratie si nu vei mai lauda nimic din ceea ce face. Iar daca vei avea vreodata ideea sa il critici -in particular sau, si mai grav, in fata oamenilor pe care el ii admira- iti poti lua adio de la relatie, pentru ca acesta se va grabi sa iasa din relatia de cuplu.
Il poti irita cel mai mult facand ceva care sa ii arate ca nu esti demna de dragostea sa (sa iti pierzi slujba, sa te comporti nepotrivit) sau sa incetezi sa ii mai arati vreun fel de afectiune fizica.
Fecioara
Sunt meticulosi, perfectionisti iar in relatia de cuplu nu pun accentul pe sex insa asteapta de la tine sa fii o femeie cu multe aspiratii, exetrem de ingrijita, sa-l sprijine mereu si sa ii imbunatateasca viata. Cu alte cuvinte nu lasa sa-ti iasa pe gurita afirmati de genul “carpe diem”, “Vreau sa cheltui bani multi”, “Si ce daca avem facturi si trebuie sa facem curat, sa ne facem de cap.” sau  “Nu ma intereseaza foarte mult sa avansez pentru ca imi place unde sunt.”. Vei obtine o spranceana ridicata si cateva argumente contra, eventual daca nu iti schimbi conduita, vei primi si un bilet de adio.
Balanta
Este destul de simplu sa scoti din sarite o Balanta astfel incat sa ajunga sa-ti dea papucii: o discutie monopolizata de tine in care sa-i povestesti exclusiv despre planurile tale de viitor. Numai ca el lipseste din ecuatie. Este imposibil ca la un moment dat sa nu sesizeze lipsa lui “noi” si fara indoiala ca va intreba destul de iritat: “Dar eu ce rol mai joc in relatia asta?” Pentru ca barbatul Balanta iubeste sa fie in centrul atentiei. Daca nu vrei sa-l pierzi ai grija ca macar din cand in cand sa-i arati cat de mult conteaza pentru tine. Si inca ceva: chiar daca la un moment dat tinde sa devina plictisitor, lasa-l sa-ti povesteasca despre realizarile lui profesionale. Ce te costa sa-i lasi impresia ca esti interesata de problemele lui? Mai nimic! Insa rezultatele pot fi spectaculoase!
Scorpion
Acestbarbati sunt extremi de incapatanati, calea lor trebuie sa fie si calea ta iar tu esti trofeul care trebuie sa se ghideze dupa sistemul sau. Putin egoisti, ce-i drept! Ce-i enerveaza cel mai tare? Sa faci tu pe liderul si pe stalpul relatiei ca isi va lua catrafusele dupa o cearta groaznica la care tu nu ai cedat.
Sagetator
Sunt putine lucrurile care il enerveaza pe Sagetator, asa “aprins” cum il vezi de obicei. Are un simt al umorului extrem de dezvoltat si este genul de barbat care isi doreste sa ramaneti prieteni si in eventualitatea in care relatia s-ar incheia. L-ai putea pierde in momentul in care -indiferent de motiv- isi va pune problema fericirii sale in relatie.
Capricorn
Nativii din zodia Capricornului isi ies repede din fire, mai ales atunci cand vine vorba de bani . Sunt foarte iritati cand incepi sa te victimizezi si sa te arati in fata lor drept o femeie slaba, fara prea multe sanse de reusita din punct de vedere financiar. Nu conteaza de cate ori ti-a spus cat de buna esti in ceea ce faci, daca o sa o ti pe a ta, spunand ca nu esti sigura ca alegerile tale sunt cele potrivite ai sanse serioase sa enervezi pana la despartire un partener din zodia Capricornului pentru ca uraste persoanele slabe, nesigure, care nu sunt capabile sa lupte si sa-si stabileasca scopuri inalte.
Varsator
Barbatii Varsator pot fi impartiti in doua categorii: cei tipici, independenti, nonconformisti si plini de viata si cei care se simt mai confortabil intr-o relatie. Cei din prima categorie urasc sa fie tinuti sub papuc si sa li se spuna ce anume trebuie sa faca. Ai grija asadar sa nu cumva sa te lasi prada imboldului tipicfeminin de a bate din picior in fata lor ca o fetita alintata pentru ca risti sa-i pierzi definitiv. In ceea ce priveste Varsatorii din cea de-a doua categorie, acestia tind sa depinda emotional de partenera lor chiar daca la suprafata vor sa para independenti. Incearca sa nu le ranesti sentimentele si eventual sa nu faci glumite nevinovate pe seama familiei: chiar si la varsta inaintate sunt foarte legati de parinti, de frati si de surori.
Pesti
Pestii sunt foarte sensibili si au o capacitate extraordinara de a empatiza cu cei din jur, asa ca sa nu-ti treaca prin cap sa le spui ca sunt neintelegatori sau egoisti.Se enerveaza daca nu comunici, daca nu le spui ce te deranjeaza, insa in acelasi timp trebuie sa fii atenta la modul in care alegi sa le spui ce te nemultumeste pentru ca sunt deranjati de tonurile dure si de reprosuri.Nu suporta sa-i minti, uraste gesturile gratuite si falsitatea. Asa ca fetelor, aveti gruja cum va purtati ca altfe s-ar putea sa va scape printre degete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu