sâmbătă, 12 martie 2011

4 minciune pe care orice femeie le spune

Ai incredere in ea, o adori, venerezi pamantul pe care calca. In orice caz amice, nu te culca pe o ureche ca si ea simte acelasi lucru pentru tine. Toate femeile mint si ea nu poate face exceptie. Noi am adus in fata patru minciuni esentiale pe care orice femeie le spune.


Nu sunt suparata pe tine

Ba da, este. Sa nu crezi ca ai scapat chiar asa de usor.Aceasta minciuna este cea mai des folosita intr-o relatie. De obicei, femeile care au fosta ranite de barbatii din viata lor folosesc aceasta fraza, ca pe un scut emotional. De exemplu, daca el va uita de ziua ei de nastere, ii spune pe numele fostei iubite, femeile chiar nu iarta, chiar daca spun asta ca au iertat.
In loc sa spuna ca este realmente afectata, ranita de asta, se va preface ca nici nu-i pasa. In realitate ii pasa, si inca mult, dar din orgoliu nu vrea sa o arate. De fapt, “Nu sunt suparata pe tine” inseamna “In momentul asta trag in tine cu gloante pline de ura”. Ce poti sa faci? Ia-ti din timpul tau si discuta cu ea despre sentimentele ei adevarate si afla de ce este atat de nervoasa.
Nu ma supar daca mergi la striptease cu baietii
In acest caz ai cea mai tare prietena. Asta in cazul in care este si adevarat ceea ce spune. Orice femeie este deranjata cand iubitul ei iese in cluburi de striptease. Intrebarea este cat de mult? In general femeilor le este teama cand barbatii lor sunt in situatii in care oferta sexuala este ridicata, iar apoi urasc sa se simta puse pe locul 2, cand iesi cu baietii la striptease si ea ramne acasa.
Ce poti sa faci? Cred ca mai bine ar fi sa nu mai mergi, sau cel putin sa nu stie ea ca mergi. Gandeste-te ca pentru 2 ore de femei dezbracate la bara, vei avea parte de saptamani, sau chiar luni de comentarii rautacioase.
Nu sunt pregatita sa am un prieten acum
Inca odata aceasta propozitie este falsa, desi la inceput este spusa cu cele mai bune intentii, pentru a face respingerea mai soft. Poate fi urmata de o scuza aditionala: Tocmai m-am despartit si nu vreau sa fiu ranita din nou. Adevarul este ca daca femeia este interesata de tine, isi va face timp sa se intalneasca si cu tine. Este simplu.Ce ar trebui sa faci: las-o in pace. Nu te deranja sa o faci sa isi dea seama ca poti sa o citesti. Urmeaza calea usoara, cea prin care te prefaci ca o crezi si pur si simplu pleaca.
A fost cea mai tare partida de sex!
Aceasta minciuna intra in categoria minciunilor despre sex. Femeile spun barbatilor ceea ce cred ca vor sa auda, doar ca sa ii faca sa se simta bine. Minciunile legate de sex sunt foarte multe: “Ai cel mai lung penis”, “Am fost cu X barbati(in general mint asupra numarului de barbati care le-a intrat in pat, spun mai putini decat au fost de fapt), “Doar tu ma exciti”
Ce ar trebui sa faci: Nu ar trebui sa o intrebi despre experientele sexuale. E de prost gust. Daca se ofera ea sa minta pe aceasta tema, razi si schimba subiectul, spunand: “Este flatant dar nu iau lucrurile astea in serios atat timp cat suntem fericiti cu viata noastra sexuala.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu