joi, 17 martie 2011

Afla cum imbatranesti, in functie de zodie!

Pesti 
Pentru tine batranetea inseamna nostalgie. Cum prinzi pe cineva interesat, cum ii povestesti toata viata ta si in special tineretea ta zbuciumata. Din fericire, reusesti sa fii amuzanta, ceea ce ii atrage ca un magnet pe cei mai tineri, care vor sa se afle in preajma ta. Este posibil sa faci adevarate obsesii pentru sanatatea ta.

Berbec 
Esti intotdeauna plina de viata si asa vei fi si la 70 de ani. Nici la capitolul aspect fizic nu stai rau. Pentru ca activiatea fizica face parte din natura ta, vei arata bine la orice varsta.

Taur 
Tu esti un adevarat exemplu cand vine vorba de acceptarea batranetii. Consideri imbatranirea un proces absolut natural si o accepti cu demnitate. Pe de alta parte, intelepciunea ta va fi cu adevarat infloritoare la batranete. Din punct de vedere fizic vei reusi sa imbatranesti foarte frumos pentru ca esti foarte preocupata de alimentatia si sanatatea ta. De asemenea, te vei mandri cu parul tau alb, pe care nu esti dispusa sa-l vopsesti in niciun fel.

Gemeni 
Vei avea chiar si la batranete un comportament de copil rasfatat, asa cum ai pe tot parcursul vietii. Daca exista persoane care la 60 de ani fac bungee jumping, atunci cu siguranta te numeri printre ele. Vrei sa-ti demonstrezi tie si celor din jur ca poti fi tanar la orice varsta. Din punct de vedere fizic nu iti arati niciodata varsta si intotdeauna vei parea mai tanara decat esti.  

Rac 
Pentru tine batranetea se va invarti in jurul familiei si in special al nepotilor. Vei fi bunica perfecta, care isi rasfata nepotii cu tot felul de bunatati. Pentru ca ai tendinta de a-ti neglija sanatatea inca de pe acum, este posibil sa ai diverse probleme la acest capitol. De asemenea, este posibil sa ai probleme cu greutatea, fie ca vei sub sau supraponderala.

Leu 
Faci tu ce faci si reusesti sa arati extraordinar de bine la orice varsta. Pe langa asta, atitudinea de femeie matura pe care o ai reuseste sa ii vrajeasca pe toti cei din jur. Vei fi un adevarat exemplu pentru toate femeile tinere din preajma ta, fie ca este vorba de fiica / fiice sau nepoate.

Fecioara 
Exigenta ta va atinge cote alarmante la o varsta ceva mai inaintata. Va trebui sa inveti sa-ti gestionezi tendinta de a critica, daca nu vrei sa ramai absolut singura. Vei reusi sa iti pastrezi sanatatea pentru ca esti adepta tratamentelor de tot felul, dar in special a celor naturiste, care te ajuta sa te simti bine oricand.

Balanta 
Chiar si la batranete vei fi una dintre cele mai cochete reprezentante ale zodiacului. Iti place sa fii eleganta si frumoasa la orice varsta si vei atrage admiratia tuturor pentru asta. Frumusetea ce te caracterizeaza va ramane cu tine tot timpul, chiar daca se va transforma odata cu varsta.

Scorpion 
Daca cineva poate fi sexy la batranete, atunci cu siguranta despre tine este vorba! Iti pastrezi aerul misterios la orice varsta, iar in ceea ce priveste viata sexuala, esti una dintre cele mai active native ale zodiacului, chiar si la batranete.

Sagetator 
Daca esti uimita cand vezi o batranica pe role, prin parc, cu nepotii, sa stii ca asa vei fi si tu! Sagetatorii nu pot sta locului nici la batranete si nici nu prea se sinchisesc de normele sociale care spun ca persoanele in varsta trebuie sa fie ceva mai ... serioase. Sportul, miscarea, plimbarile si activitatile de tot felul te vor scoate din casa si la batranete.

Capricorn
Chiar si la batranete vei fi foarte preocupata de statutul tau social. De aceea, vei fi o batrana care face parte din diverse cluburi si este implicata in tot felul de activitati. De asemenea, te vei ocupa foarte mult de educatia nepotilor, pe care vrei sa-i vezi cu cariere stralucite sau afaceri de succes.

Varsator 
Tot ce iti vei dori la batranete este sa calatoresti. Iti place sa vezi tot felul de locuri noi si sa incerci orice lucru inedit. Vei reusi ca prin farmec sa arati extraordinar de bine si este posibil chiar sa fii foarte iubareata, chiar si la varste ceva mai inaintate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu