sâmbătă, 5 martie 2011

Cel fel de barbat vreu eu

Multi barbati nu inteleg ce vrem de la ei ...ce stil de barbat preferam . E drept..gusturile sunt diferite de la femeie la femeie ..ce o sa va spun mai departe e din propria experienta sau din experientele prietenelor.
In primul rand sa vorbim despre barbatul destept cu facultate , sau liceu mate-info, sau orice geniu de asta care jongleaza bine cu numerele si tot ceea ce inseamna matematica. Sa presupunem ca arata bine ....la ce sa te astepti de la el ? Pai va zic eu ..in primul rand barbatii astia nu sunt independenti ..tot timpul de mici ..au fost impinsi de la spate si ajutati ca sa reuseasca in ceea ce isi propun ..mai ales in cariera ..si aici intervin mamele ..Deci barbatii de acest gen , sunt foarte mamosi ..si nu iau niciodata singuri initiativa .Doresc langa ei femei frumoase ..care sa atraga privirile pe strada si toata lumea sa zica ..uite ce gagica are ala...In schimb cand ti-e lumea mai draga e posibil sa te trezesti cu o despartire crancena ..din partea lui..pentru ca ?? Ghici ..A gasit alta mai frumoasa pentru el !nt foarte prot
Apoi e tipul de baiat "de cartier" ca sa spun asa...ma intelegeti ce vreau sa spun .Desi la prima vedere e posibil sa nu va placa ce auziti din gura lor ..pentru ca nu sunt genul care sa povesteasca tot timpul teoreme dea lui Pitagora , sau sa va faca declaratii non-stop..ci mai degraba sa fumeze un joint , sau sa stea pana la 3-4 dimineata cu baietii. Dar , daca ati reusit sa faceti un asemenea baiat sa va iubeasca ...puteti spune ca va veti simti ca niste printese.Sunt genul de barbati foarte protectivi , au un respect deosebit pentru tine, si in acelasi timp au pretentia ca toata lumea din jurul tau sa aiba acest respect pentru tine.Sunt strangatori , au idei multe si niciodata nu ai sa te plictisesti in jurul acestui tip de baiat deoarece niciodata nu va fi cum vrei tu ..tot timpul va fi cum vrea el ..si asta te va enerva la culme ..si te va ambitiona ..si vei fi tot timpul atrasa de ideea ca trebuie sa fie si ca tine..si pentru asta nu il vei lasa. Sunt romantici ...rar ce e drept ..dar e bine ..nu devine plictisitor , dar cand face o declaratie de dragoste ...ti se ridica parul pe maini de fiecare data !
Am pus in paralel cele doua tipuri de baieti care sunt complet diferiti ..eu am avut parte si de unul si de altul ..si acum sunt fericita ..am langa mine un baiat independent , respectos si care ma iubeste ! 
Fetelor sa nu fiti niciodata inselate de aparente ..nu vreau sa generalizez dar ganditiva bine inainte sa luati decizia langa cine vreti sa stati...Sa fiti iubite de cine vreti voi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu