marți, 8 martie 2011

Rautatea femeilor in functie de zodie

Berbec. Esti agresiva verbal si te aprinzi aiurea mai mereu. Ai obiceiul sa vorbesti fara sa stii mare lucru despre ceea ce se discuta si pui etichete oamenilor fara sa-i cunosti. Esti geloasa, egoista si mereu tinzi sa contrazici, chiar daca stii ca nu ai dreptate.

Taur. Esti genul de persoana care vrea mereu sa para altcineva. Si de multe ori reusesti, pentru ca este un rol pe care il joci extrem de bine. Esti zgârcita cu cei din jur, foarte invidioasa, chiar si pe cea mai buna prietena, daca vezi ca are o rochie care îi sta foarte bine. Urmatorul pas este sa te duci sa îti cumperi aceeasi rochie, apoi sa te admiri în oglinda si sa îti spui: “Pe mine sta mult mai bine!”. Gândirea ta este una îngusta, te vezi cea mai frumoasa, iar cei din jur sunt doar niste purtatori de “etichete”. Puse de tine, desigur.

Gemeni. Iti place barfa (desi spui ca nu!), judeci oamenii pe baza unor informatii vagi si nu stii sa tii un secret. Bine ar fi ca cei din jurul tau sa se abtina sa-ti faca marturisiri, pentru ca tu le vei “impopotona”, le vei vinde mai departe si, astfel, persoana respectiva primeste o eticheta. Ai falsa impresie ca mai toti oamenii care te inconjoara sunt limitati intelectual, stii foarte bine sa joci pe doua fronturi, sa “lingusesti” si apoi sa barfesti aceeasi persoana. Invidia ta este colosala. Din invidie faci glume rautacioase si jignesti destule persoane.

Rac. Iti face chiar placere sa imprastii secretele celorlalti. Cand te superi (din nimicuri, cel mai des) incepi sa urasti acea persoana, sa vorbesti urat despre ea si, daca esti intr-o functie de conducere, ai fi in stare sa o concediezi. Cruzimea ta este legendara si chiar te bucuri cand apelezi la ea.

Leu. Din cauza orgoliului poti fi extrem de rea cu cei din jurul tau. Esti prea subiectiva. Stii sa aduni in jurul tau lingusitori, care sa te divinizeze, iar cand acestia inceteaza sa mai faca acest lucru, ii elimini miselesc din peisaj. Nu suporti parerile celor din jur si chiar le desfiintezi. Ai o placere macabra sa distrugi lucrurile importante in viata ta.

Fecioara. Traiesti pentru a le spune tuturor ce trebuie sa faca. Iubesti mai mult decat oricine sa-i critici pe altii, sa le spui fara jena care sunt defectele lor, sa le tii lectii de morala. Iti minti prietenii fara a clipi si de multe ori uneltesti adevarate razboaie impotriva celor pe care nu ii suporti.

Balanta. Tu nu stii sa apreciezi corect oamenii, pentru ca îti concentrezi atentia asupra aspectului fizic si a comportamentului. Nu prea ai pareri proprii si de ceea îi poti jigni pe cei din jur cu lipsa ta de implicare.

Scorpion. Tu nu ai limite, cand urasti o faci cu patima pana la moarte. Te razbuni fara sa stai pe gânduri. Din gelozie poti face rautati legendare, poti chiar distruge viata unui om.

Sagetator. Tu nu suporti falsitate oamenilor si din acest motiv poti avea reactii deloc deplomatice. Se poate sa fii îndreptatita, dar bine ar fi sa fii mai putin impulsiva si sa te gândesti la consecinte, nu crezi? Rautatea ta poate fi si tacita: nu faci declaratii de razboi, ci doar ignori anumiti oameni, ca si cum ei nu ar fi existat vreodata, chiar daca ai petrecut cu ei ani întregi.

Capricorn. Pentru a iesi in fata în orice situatie, poti fi foarte nemiloasa cu cei din jur, chiar daca nu ti-au facut nimic rau vreodata. Orice pentru scopul tau! Esti egoista si esti in stare sa-ti sacrifici sentimentele pentru un scop, si nu doar sentimentele tale, dar si ale altora.

Varsator. Tu esti o tipa originala, asta e clar, dar nu trebuie sa faci un caz din asta. Pentru a fi bagata în seama si pentru a ti se recunoaste acest statut esti în stare sa-ti jignesti prietenii si pe cei din jurul tau. Daca esti sefa, mereu simti nevoia ca cei din jur sa stie asta, vorbindu-le “de sus”.

Pesti. Tu ai obiceiul de a promite multe si de a face mai nimic. Pentru ca esti foarte orgolioasa, mai mereu te certi cu prietenii tai. Nu te si intrigi, mai degraba ignori cam tot ceea ce se petrece in jur, sperand ca totul se va rezolva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu