marți, 22 februarie 2011

Ce se poarta in 2011 Ghid complet


Culori

In 2011 se poarta culorile care amintesc de puritate. In general hainele trebuie sa fie uni, nuantele osciland intre alb, bej, roz pal, bleu deschis.
alb, bej, roz pal, bleu deschis
In 2011 moda nu mai vorbeste despre femeia exploziva, asa cum s-a intamplat in anii precedenti, ci, din contra, este vorba despre o femeie naturala, putin naiva si, mai ales, foarte feminina.

Rochii

rochii 2011
rochii 2011
Ei bine, in 2011 se poarta rochiile. Dupa cum ziceam anul 2011 aduce o moda care pune in evidenta feminitatea. Rochiile trebuie sa fie din materiale cat mai fluide, care sa curga efectiv pe corp si sa puna in evidenta formele femeii. Rochiile la moda in 2011 sunt sexy, dar nu vulgare. Cu cat acopera mai mult cu atat incita mai mult. In general este vorba de rochii lungi pana in pamant. Daca optati totusi pentru rochii mini, atunci nu faceti compromis. In acest caz rochiile trebuie sa fie foarte scurte si mulate pe corp, in niciun caz nu se mai poarta clos, sarafane etc.

Fuste & Pantaloni

fusta 2011

pantaloni 2011
La fuste, cand vine vorba despre lungime, lucrurile se schimba putin. Fusta trebuie sa vina pana la genunchi si sa fie mulata. O astfel de fusta este de asemenea foarte sexy si aduce aminte de senzualitatea femeilor din anii ’30.
REGULA: in 2011 nu se poarta closul!!!
O alta piesa vestimenara de nelipsit in 2011 sunt pantalonii. Ei trebuie sa fie literalmente lungi pana in pamant, cu un aer elegant si, in acelasi timp, relaxat. Poate ca ar trebui sa renuntati putin la vesnicii blugi, nu prea sunt de actualitate in 2011. Atentie, nu se mai poarta acei pantaloni mulati pe gambe!

Pantofi

pantofi 2011
Daca tot am repetat faptul ca in 2011 moda vorbeste despre femeia sexy si feminina, cum oare pot sa fie pantofii? – cu tocuri, desigur!
V-as recomanda pantofii in genul celor de la Dolce & Gabanna, care se incadreaza perfect in tendintele modei din 2011.






Poseta

Indiferent de cum va hotarati sa asortati poseta cu tinuta vestimentara, tineti minte un singur lucru: in 2011 se poarta posetele mari! Sa nu cumva sa reveniti la plicurile din sifonierele mamelor, caci nu se poarta asa ceva!




Machiaj & hair style

In 2011 totul este naturalete. Adoptati un machiaj cat mai natural, ingrijit si discret.
Parul nu trebuie sa fie nimic complicat, iar vopseaua nici nu trebuie sa se cunoasca. Se poarta toate nuantele intre blond si saten, asa ca, in majoritatea cazurilor, pentru a fi la moda in 2011 nici macar nu  trebuie sa va vopsiti parul.

Roberto Cavalli
Cum ne mai aranjam parul? Ce culoare? Ce tunsura? Ei bine, in 2011 uitati de petrecutul orelor in sir in fata oglinzii zilnic pentru a va aranja parul. In 2011 se poartaparul saten si volum! Adio parului facut cu placa!

Ce culoare trebuie sa aiba parul?

In primul rand ii dai o culoare cat mai naturala. In general se poarta saten spre blond. Atentie, nu e vorba de acel blond electric, ci de un blond pal, cu un aspect cat mai natural.
Daca nuanta ta de par naturala este saten ori blond atunci nici macar nu este nevoie sa te mai vopsesti pentru a fi la moda.

Ce lungime trebuie sa aiba parul?

Ce e sigur in afara modei:
- tunsorile foarte scurte, baietesti
- frizurile bob, de tip frantuzesc (adica parul ajunge putin mai sus de umeri)
- parul foarte lung
Ce se poarta: parul trebuie sa aiba o lungime medie, lungimea minima trebuie sa depaseasca putin umerii.

Cum aranjezi parul incontextul modei din 2011?

Cu multa spuma. Fie ca il lasi ciufulit, nepieptanat si folosesti doar spuma pentru a-l aranja, fie ca alegi sa-l tapezi si folosesti fixativ, ideea e ca parul trebuie sa arate cat mai natural si tu nu trebuie sa pierzi mult timp aranjandu-l.
Cel mai indicat ar fi sa-l coafezi folosind o perie mare si un foen si atat. Fara placa de intins, fara bucle, fara bigudiuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu