joi, 5 mai 2011

S-a dovedit! Bărbaţii se tem de femeile puternice!

Se tem sau se simt intimidaţi! Şi astfel, preferă să renunţe să stea în preajma unor astfel de femei care le pun în pericol virilitatea! Majoritatea bărbaţilor caută o femeie net inferioară lor sau cel puţin egală. 
Oare de ce aşa? Le este frică de femeia care e independentă, de femeia ambiţioasă, deşteaptă, frumoasă, care luptă pentru obţinerea scopurilor ei. Acest lucru l-au zis numeroşi bărbaţi, bărbaţi care au îndrăznit să recunoască motivul pentru care sunt înfricoşaţi să ”deţină” o astfel de femeie. Se tem de dominanţă, se tem să nu fie lăsaţi în umbră şi chiar să nu pară ridicoli pe lângă o astfel de femeie. Întrebarea este că…. dacă trăim într-o asemenea epocă plină de bărbaţi laşi care nu au curajul să cucerească o astfel de femeie, ce vor face femeile puternice? De unde să mai aleagă ele un partener în viaţă, dacă tot ce li se oferă este o mână de oameni care tremură la ideea unei provocări? Majoritatea femeilor puternice trăiesc singure. De ce? Pentru că bărbaţii sunt îngroziţi de faptul că orice s-ar întâmpla, femeia merge înainte!
Deşi majoritatea afirmă că le-ar face plăcere să aibă astfel de femei lângă ei, nu rezistă mai mult de câteva luni până să spună că nu ar face faţă unei asemenea ”tornade”. Căci da, asta e o femeie puternică: o furtună care apleacă tot ce găseşte în cale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu